Ramazani nata 3

Veprimet e natës së tretë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së tretë të muajit të Ramazanit janë këto:

  • Falen dhjetë rekate namaz.
  • Lexohet surja el-Fatiha dhe surja el-Ihlas 50 herë, (d.m.th. në çdo rekat lexohet nga pesë herë surja El Ihlas).

Redaksia e revistës “Vlera”.
There are 2 comments

Add yours

Post a new comment