Mjellma e zezë ushqen peshqit në kopsht zoologjik

Spread the love

Mjellma e zezë ushqen peshqit në kopsht zoologjik

Kjo video interesante 1 minutë e 40 sekondëshe paraqet një mjellmë të zezë e cila i ushqen një grumbull peshqish të uritur në një kopsht zoologjik. Dashuria për t’i ndihmuar dhe shërbyer kafshët njëra-tjetrën jashtë llojit të tyre është shumë interesante, dhe është një mësim për neve, njerëzit. Shikim të këndshëm!
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment