allahs-name-wallpaper-2013

Përshkrimi i Allahut nga Imam Aliu

Spread the love

Ky fjalim i njohu si “Fjalimi i konturave” zë vend tejet të lartë në mesin e fjalimeve të Prijësit të besimtarëve. Masada ibn Sadak transmeton për imam Xhafer ibn Muhamed es-Sadikun (a.s) – se ka thënë:

“Prijësi i besimtarëve e ka mbajtur këtë fjalim nga foltorja në Kufë pasi njëri nga të pranishmit e ka pyetur: ‘O Prijësi i besimtarëve! Na përshkruaj Allahun, ashtu që të mund ta paramendojmë sikur kur e shikojmë me sy, ashtu që adhurimi ynë i njohur për Të të mund të shtohet!’.

Prijësi i besimtarëve ishte zemëruar fort për këtë dhe urdhëroi të tuboheshin në xhami. U tubuan aq shumë muslimanë sa xhamia nuk i nzente. Atëherë Pirjësi i besimtarëve u ngjit në foltore, gjersa akoma ishte në gjendje të zemërimit, ndërsa ngjyrën e fytyrës akoma e kishte të ndryshuar. Pasi e lëvdoi dhe madhëroi Allahun dhe u lut për bekimin e Tij mbi Pejgamberin e Tij, ai mbajti këtë fjalim”:

Përshkrimi i Allahut

Falënderojmë Allahun, të Cilin refuzimi dhe shkagimi nuk e bëjnë të pasur dhe të cilin bujaria dhe mirësia nuk e varfërojnë, ndonëse çdo dhurues pos Tij është i mangët, kurse çdo refuzues pos Tij meriton qortim. Ai është dhurues i shpërblimeve bujare dhe dhuratave e përkrahjeve të shumta. Të gjitha krijesat varen nga Ai. Ai atyre u ka garantuar paisje dhe u ka caktuar mjete për jetë. Ai e ka përgaditur rrugën për ata që i drejtohen dhe për ata të cilët kërkojnë atë që gjendet në te. Ai është bujar në pikëpamje të asaj çka nuk kërkohet prej Tij. Ai është i pari për të Cilin nuk ka pasur “përpara”, ashtu që pas Tij nuk mund të ketë asgjë. Ai pengon dritat e syve që Ta shikojnë ose ta sodisin. Koha nuk ndryshon mbi Te për t’u krijuar ndonjë raport në raport me Te. Ai nuk ndodhet në asnjë vend që të supozohet lëvizja e Tij.

Nëse Ai do të dhuronte tërë atë çka prodhojnë minierat në male, ose tërë arin e argjendin, margaritarët dhe copat e koraleve të cilat janë të fshehura nën mburojat e oqeaneve, kjo nuk do të pakësonte bujarinë e Tij, as do të cenonte shumësinë e asaj që e posedon Ai. Me të vërtetë, Ai akoma do të posedonte thesaret e shpërblimeve, sikur të mos kishin qenë të prekura nga kërkesat e njerëzve, nga se Ai është Dorëliri të Cilin të lypurit e nevojtarit nuk mund ta varfërojë, as ngulmi i kokëfortëve nuk mund ta bëjë dorështrënguar.

Cilësitë e Allahut siç janë përshkruar në Kur’anin Famëlartë

Mandej, shiko o ti që kërkon, dhe përkufizohu në ato cilësi të Tij për të cilat udhëzon Kur’ani dhe ndriçohu nga drita e udhëzimit të tij. Lereni në dorë të Allahut të Madhëruar atë dituri me kërkimin e cilës të ka ngarkuar shejtani, e kërkimin e cilës Kur’ani nuk ta ka bërë obligim, as ekziston ndonjë gjurmë për te në rrugën e Pejgamberit – Selami i Allahut qoftë mbi të dhe mbi familjen e tij! – as te prijësi i udhëzimit. Ky është kufiri i skajshëm i të drejtave të Allahut nga ju. Dije se në dituri janë konsenguentë ata të cilët më së shumti përmbahen nga të ngriturit e perdeve të cilat ndodhen sipër të panjohurës, ndërsa pranimi i tyre i mosnjohjes mbi hollësitë e misterit i kanë përmbajtur nga tundimi i mëtutjeshëm. Allahu e lavdëron pranimin e tyre të dobësisë për ta arritur atë që nuk mund ta përfshijnë me njohuri. Ai e quan konseguencë në dituri ngurrimin e tyre të thellohen në atë për çka Ai nuk u ka urdhëruar të hulumtojnë lidhur me qenësinë e Tij. Kufizohu në atë dhe mos gjyko mbi madhështinë e Allahut të Lartësuar në bazë të mendjes tënde; përndryshe do të jesh nga ata që janë shkatëruar.

Ai është i fuqishëm në atë masë sa mund t’i dëbojë shigjetat, që i lëshojnë imagjinata e tyre dhe të kuptojnë pikat e skajshme të fuqisë të Tij, kur mendja, e liruar nga kanosjet me pëshpëritje të shejtanit, përpiqet ta gjejë ate në thellësitë e mbretërisë së Tij, kur zemrat të përmallohen për arritjen e cilësisë së veçorive të Tij dhe kur vrimat e mendjes do të hapen atje ku nuk e arrijnë dot cilësitë, në mënyrë që të arrijë njohuri mbi qenësinë e Tij, duke kaluar kurtha të errëta të së panjohurës dhe duke u orientuar sipas Tij. Ata do të kthehen të dëshpëruar, duke pranuar se njëmend njohja e Tij nuk mund të arrihet me këso bredhje arbitrare, as se mëndjen e dijetarëve do të mund ta depërtojë ndonjë grimë e madhështisë së fjalës së Tij.

Ai e filloi pa kurrëfarë shembulli të cilin do ta ndiqte dhe pa kurrëfarë mase të cilën do ta imitonte nga cfarëdo krijues i njohur që ka qenë para Tij. Ai na tregon fshehtësinë e fuqisë dhe surprizës së Vet, çka flet mbi shenjat e urtësisë së Tij. Pranimi i krijesave që Ai t’i mbajë me pushtetin e Vet na shpie në nevojën e domosdoshmërisë së ekzistimit të argumenteve të tij dhe masa e urtisë së Tij përmbahen në mrekullitë e Tij dhe është udhërrëfyes drejt Tij. Madje edhe krijesa memece është udhërrëfyes drej Tij, thua se edhe ajo flet, kurse udhëheqja e saj drejt Krijuesit është e qartë.

Dëshmoj se ai që të parafytyron duke analizuar pjesët përbërëse të krijesave Tua dhe duke bashkuar kupat e nyjeve të tyre, të cilat fshehin nivelin e urtisë Tënde, që nuk e orienton fshehtësinë e mendjes së vet në të njohurit Tënd, kurse zemra e tij nuk është e mbushur me bindjen se Ti vërtet nuk ke të ngjashëm. Dhe njeriu të tillë sikur nuk ka dëgjuar se si ata të cilët kanë ndjekur i braktisin ata të cilët i kanë ndejkur me fjalët:

“Për Allahn, vërtet kemi qenë në rrugë të gabuar kur ju kemi barazuar me sunduesin e botëve.” (Kuran, 26:97,98)

Gënjejnë ata të cilët Ty të përshkruajnë shok kur të krahasojnë me fantazmat e tyre dhe kur me imagjinatën e tyre Ty ta veshin veshjen e krijesave, me parafytyrimet e tyre Ty të ndajnë në pjesë, si kur copëtojnë trupa dhe me aftësinë e mendjes së tyre Ty të vlerësojnë në bazë të natyrës së fuqive të ndryshme. Dëshmoj se çdonjëri që Ty të krahason me ndonjë nga krijesat e Tua – pranon se ka të barabartë me Ty, e kush të parasheh diç të barabartë – nuk beson në atë që e përbëjnë shenjat Tua të qarta dhe çka flasin qartësia e argumenteve Tua. Ti je Allahu, i Cili nuk mund të jetë i mbyllur brenda kufijve të mendjes, ashtu që të formësohesh nga të persiaturit e tyre, as me shqyrtimet e mendjes, dhe të jesh i kufizuar dhe i varur nga ndryshimet.
There are 379 comments

Add yours
 1. 부산펀초이스

  I simply want to say I am just newbie to blogging and site-building and definitely savored this website. Very likely I’m planning to bookmark your site .
  You surely come with outstanding well written articles.“부산펀초이스” Thanks a bunch for revealing your website page.
  I really enjoy reading through on this site, it has got fantastic articles .
  Literature is the orchestration of platitudes

 2. fouri

  }}} }Bed Bath & Beyond Customer} · Once applied, it lasted on me the whole day without smudging so I’m giving this the thumbs up! The Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner retails at RM39.90 at all Maybelline counters. It comes in Black, Brown and Blue (Limited Edition). Warning: Eye cosmetics in a scratched, infected, or irritated eye and scratches from cosmetic eye applicators can lead to eye damage and in extreme cases, even blindness. If your eye is scratched, stop using all eye cosmetics and go to an ophthalmologist immediately. Never apply this product in a moving vehicle. Eye Liner Packaging: Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eye Liner comes in a clear square shaped plastic jar type packaging with black plastic screw lid. The packaging is sturdier and looks chic compared to the old glass one with a metallic lid. Like before, it comes with a liner brush which does a good job and you needn’t invest in a brush separately.
  https://wiki-stock.win/index.php?title=Too_faced_sun_bunny_bronzer
  Slightly clumpy Coupert can test and apply all coupons in one click. Hlisníková H, Petrovičová I, Kolena B, Šidlovská M, Sirotkin A. Effects and mechanisms of phthalates’ action on reproductive processes and reproductive health: A literature review. Int J Environ Res Public Health. 2020;17(18):6811. doi:10.3390/ijerph17186811 (ABANDONED) IC 003. US 001 004 006 050 051 052. G & S: Mascara. FIRST USE: 20190119. FIRST USE IN COMMERCE: 20190119 It stays on all day and doesn’t smudge. Hlisníková H, Petrovičová I, Kolena B, Šidlovská M, Sirotkin A. Effects and mechanisms of phthalates’ action on reproductive processes and reproductive health: A literature review. Int J Environ Res Public Health. 2020;17(18):6811. doi:10.3390/ijerph17186811 (ABANDONED) IC 003. US 001 004 006 050 051 052. G & S: Mascara. FIRST USE: 20190119. FIRST USE IN COMMERCE: 20190119

 3. 강남오피

  stumbledupon it 😉 I am going to come back yet
  again since i have book marked it. Money and freedom is the greatest way to
  change, may you be rich and continue to help other people.“강남오피”Thanks for sharing

 4. jox

  Keep Cosmetics Organized boutique services Who ever said a cosmetic case had to be boring? By adding a monogram, your first name or your surname, you can give yours a little something extra. Best of all, our stylish, durable cosmetic cases come in tons of colors and sizes to fit your look. Pair yours with your favorite piece of luggage today so you’re ready for any trip on the horizon. “These things are awesome. They’re made from a durable, lightweight rip-stop fabric. I was worried it would be fragile, but it’s not! The loop is very secure, and I can lift a packed large bag with impunity. They expand out exactly as shown in the picture. It can be awkward with the zipper down the side and how the folds open up, but these absolutely fit way more than you’d think in there! They pack down wonderfully small and very foldable. I liked them so much, I bought several more sets. Definitely recommend.” —tivan
  http://tambok.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=8940
  Neutral GEN NUDE? Eyeshadow Palette for light to medium skin tones. Chat Now CUSTOMERS ALSO LIKED Olivia Palermo Eyeshadow Look These primers are multi-tasking, matte shadow/primer hybrids that contain antioxidants and create the perfect just-tacky-enough texture for shadow to glide across without skipping. bareMinerals Aurora Lights Gen Nude Eyeshadow Palette Swatches & Review Neutral GEN NUDE? Eyeshadow Palette for light to medium skin tones. This mineral-rich formula is truly skincare and makeup in one: it hydrates and smooths the delicate eye area with mango seed butter, while green tea and camellia leaf extracts contain powerful antioxidants. Rose GEN NUDE® Eyeshadow Palette for fair to light skin tones. Submit your question about this product to our talented team of Customer Care Representatives, and we’ll get back to you as soon as possible!

 5. emumb

  2015 Honda Accord Sport 160-Watt AM/FM/CD Audio System, Automatic temperature control, Exterior Parking Camera Rear, Front dual zone A/C, Front fog li… Tested vehicle: 2013 Honda Accord LX 4-door You can save time in the store by pre-booking your repair service appointment online today. We’ll take it from there. Although the 2015 Honda Accord is a good car, it does have a few faults. However, most of Honda’s major problems have been resolved, except for faulty ignition switches, which have become a common complaint. **Based on 2015 EPA mileage estimates. Use for comparison purposes only. Your actual mileage will vary depending on how you drive and maintain your vehicle. Bosak Honda took great care servicing my car. Appreciate everything they did to get my car back on the road. Thank you to the team in Highland
  https://wiki-room.win/index.php?title=718_porsche_cayman_gt4
  Range anxiety — the fear of being stranded by a dead battery — remains one impediment to the mass adoption of electric cars, and Nissan hopes to alleviate such worries with a car that tells you when and where to charge up. Nissan calls it “EV-IT” and says it will work with the car’s navigation system to: In celebration of World EV Day, 9 September 2020, Nissan marked the production of the 500,000th LEAF. From the Archive: 1986 Nissan Pathfinder Drive Are you sure you wish to permanently delete this content? Nissan@Home℠ Base trim shown Riverside Used in Marquette takes your privacy seriously and does not rent or sell your personal information to third parties without your consent. Read our privacy policy. The mechanicals of the Leaf have not changed, so the S will still come equipped with a 40 kilowatt-hour lithium-ion battery and a 147-horsepower electric motor, while the SV Plus upgrades to a 60-kWh battery and a 214-hp motor. Nissan has not made any mention of price or range changes, only to say that both will be similar to the 2022 model year.

 6. Kaw

  Источник: “+document.location.href+” MedUniver Существует множество рецептов и способов применения таких веществ. Для улучшения роста волос можно воспользоваться довольно простым сочетанием. К витамину E (4 капли) добавляют касторовое масло (1 столовая ложка) и сок алоэ (1 чайная ложка). Курс лечения таким средством не должен продолжаться больше 1 месяца. В этом случае стоит ориентироваться на состояние ресниц. Оно питает ресницы аминокислотами и витаминами, улучшает кровообращение внутри век и внешнее состояние волосков, таким образом ускоряя их рост. Наносить масло на ресницы нужно специальной щеточкой. Желательно каждый раз использовать одноразовую, чтобы не приходилось постоянно ее отмывать от масла или вдруг случайно им не испачкаться. Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены * Пребиотики и пробиотики
  http://www.daongil.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=5517
  Для меня эффективным оказался активатор роста ресниц Хорс форс. Наносила его утром и вечером. В нем две сыворотки. Утренняя активирует рост и укрепляет, вечерняя питает. После аккуратно вводим основной актив Капексил и придаем средству нежный аромат с помощью натурального экстракта ванили. Другие полезные средства, которые можно найти в аптеках:  Но это не единственное целебное народное средство для роста ресниц. Предлагаем вашему вниманию самые эффективные и безопасные способы воздействия на волосяной покров. Их можно применять не только к ресницам, но и к волосам, для того, чтобы сделать их густыми и шелковистыми. Genive – это известная в Тайланде марка специализирующаяся на продуктах, которые предназначены для ускорения роста волос и предотвращения их выпадения. Продукция этой марки используется в клиниках для лечения таких проблем, как облысение.

 7. Gak

  mein Problem bei Ledger nano ist,dass man nicht an die private keys kommt.Denn nur mit den priv keys “gehören” die bitcoin mir. Da Du Armory und eventuell Bitcoin Core schon nutzt, gehe ich davon aus, dass das normale hin und her von Bitcoins bekannt ist. Nun Armory ist als offline Wallet etwas umständlich, aber ich selbst nutze diese Wallet genau so. Inzwischen ist BIP32 39 44 raus gekommen und allgemein anerkannt als Standard. bitcointalk.org index.php?topic=644755.0 Inzwischen ist BIP32 39 44 raus gekommen und allgemein anerkannt als Standard. bitcointalk.org index.php?topic=644755.0 Da Du Armory und eventuell Bitcoin Core schon nutzt, gehe ich davon aus, dass das normale hin und her von Bitcoins bekannt ist. Nun Armory ist als offline Wallet etwas umständlich, aber ich selbst nutze diese Wallet genau so.
  http://sansungnuruk.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=231
  Keine Ordergebühr und nur einen Euro Fremdkostenpauschale auf Einzeltrades. Deine Vorteile Interessanterweise blieb das Geschehen auf dem traditionellen Finanzmarkt ruhig, da die Händler abwarten, sich der US-Kongress einigt, um einen Zahlungsausfall der öffentlichen Hand in den USA abzuwenden. Da die Kreditaufnahme-Fähigkeit des Finanzministeriums ziemlich nahe am offiziellen Limit liegt, ist die entscheidende Frage, ob der Kongress einer Erhöhung der Schuldenobergrenze zustimmt. Lies auch: Ethereum Studie zu den 10.000 reichsten ETH Investoren & wie sich ein ganzer Sektor auf Ethereum 2.0 einstellt Im Moment beträgt der Wechselkurs von ETH BTC 0.068160131261962. Da stimme ich zu. Ich schätze das Potential von ETH höher ein, da es breiter diversifiziert scheint und die potentiell lukrativeren Use Cases hat. Auch wenn theoretisch diese Use Cases alle über BTC abgebildet werden können, heißt es nicht, dass dies auch passiert. So oder so, es bleibt spannend, wo die Reise hingeht.

 8. Extew

  W chwili obecnej 25 euro darmowe pieniądze bez depozytu za rejestrację nie wszystkie polskie wirtualne salony gier oferują tę zachętę. W końcu dla wielu, zwłaszcza nie tak dużych i zaawansowanych, rozdawanie takiej kwoty każdemu klientowi może być przytłaczającym ciężarem. Dlatego, aby nie nadszarpnąć później swojej reputacji, zastępują tego typu bonusy innymi, mniej kosztownymi. Gry Hazardowe Karty | Legalne kasyno internetowe online Ile kasyno online bonus za rejestrację może zaoferować graczom? Są to nieduże kwoty, z reguły rzędu od 1, 5, 7 czy 10 euro. Kwoty są nieduże, ponieważ mają na celu umożliwienie przetestowania kasyna. Wysokie kwoty bonusowe można spotkać tylko w przypadku, gdy bonus jest przyznawany procentowo od wpłaconego pierwszego depozytu. Bonusy bez depozytów, zawsze są niskie.
  http://www.stmcu.co.kr/gn/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=201396
  Spin City to innowacyjne kasyno online nie tylko ze względu na swoją obszerną bibliotekę gier i świetne dostosowanie do urządzeń mobilnych, ale również za sprawą solidnej oferty bonusów i promocji. Oferta ta idealnie wpasowuje się w aktualnie panujące trendy i potrzeby graczy, bo znajdziemy w niej bonusy zapewniające darmowe spiny i dodatkową gotówką. Ofertę promocyjną można uznać za kompletną, bo jest skierowana zarówno do nowych użytkowników, którzy dopiero rozważają grę w kasynie, jak i tych stałych, którzy zdecydują się pozostać w kasynie na dłuższy czas i regularnie w nim grywać. Advanced Search Jako zwolennik odpowiedzialnych praktyk hazardowych , operator zaleca graczom utrzymanie kontroli nad swoją grą, a jeśli potrzebują przerwy, mogą zamknąć swoje konto Need For Spin na pewien okres, kontaktując się z . . Mogą również szukać pomocy u specjalistów od uzależnienia od hazardu w każdej z wymienionych organizacji, w tym Gamblers Anonymous, Gambling Therapy i GamCare.

 9. stola

  Recommended posts The BTT network leverages Tron’s suite of smart contracts to create a variety of decentralized applications(DApps) like BitTorrent Speed, BitTorrent File System, etc. Yes. There are many good alternative exchanges where you can purchase Bitcoin with credit cards. Some of such platforms are CryptoWallet and Coinbase. CryptoWallet is an instant cryptocurrency exchange that allows you to buy BTC with your bank’s credit card. It has a very easy to use interface and the steps to buy and sell are easy for beginners. The BitTorrent price is $0.00, a change of -3.52% over the past 24 hours as of 8:25 a.m. The recent price action in BitTorrent left the tokens market capitalization at $624,382,700.60. So far this year, BitTorrent has a change of 6.51%. BitTorrent is classified as a Computing under CoinDesks Digital Asset Classification Standard (DACS).
  http://www.mahalkita.net/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=147918
  Blackmail scamsScammers might send emails or U.S. mail to your home saying they have embarrassing or compromising photos, videos, or personal information about you. Then, they threaten to make it public unless you pay them in cryptocurrency. Don’t do it. This is blackmail and a criminal extortion attempt. Report it to the FBI immediately. Plus, Fidelity Crypto is built into the award-winning Fidelity® mobile app, so you’ll have all your traditional and crypto investments in one place. Efficiently manage risk with more efficient price discovery and reduce costs with potential margin offsets when trading Bitcoin options. Daily Maintenance Period: 7:05AM ET – 7:25AM ET (approximately) The system will perform daily maintenance on every weekday (except holidays). During this period, cryptocurrency purchase orders will not be accepted. Cryptocurrency sell orders can still be submitted. However, if a sell order is filled during the daily maintenance period, the sell proceed will be reflected in the buying power after the maintenance period ends.

 10. compra de aerocef en Perú

  Its such as you read my mind! You seem to know
  a lot about this, such as you wrote the e book
  in it or something. I think that you just could do
  with some p.c. to drive the message house a bit, but instead of that,
  that is wonderful blog. A great read. I will certainly be back.

 11. selegiline au Maroc

  I’m truly enjoying the design and layout of your blog.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant
  for me to come here and visit more often. Did you
  hire out a designer to create your theme? Outstanding work!

 12. Tamie

  I wanted to thank you for this very good read!!
  I certainly loved every bit of it. I have you book-marked to check out
  new things you post…

 13. Mabel

  It’s truly a nice and useful piece of info. I am happy that
  you shared this helpful information with us. Please stay
  us up to date like this. Thanks for sharing.

 14. psymn

  In November 2018, PokerStars was cleared to launch in Pennsylvania for real money in 2019. If you want to play poker in real life, you usually have to drop some cash, though hopefully, you’ll win it back an more. PokerStars VR is free to play. The money you bet with is free and the objects you “purchase” are also free, both from accounts that regenerate over time.The developers may eventually add the ability to bet with real money and may add premium purchase options, like purchasing new locations or costumes or refilling your accounts more quickly, but right now, it’s all free. PokerStars VR is a newcomer to the virtual reality poker world, but PokerStars is a long history in the online poker market. Their new VR option is top notch. The motion tracking takes the poker gameplay to a new level.
  http://www.wtwkorea.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=275579
  Playing blackjack at a casino has its charm. However, there are several benefits to playing blackjack and using the different blackjack strategies on online casinos. Every betting strategy is situational. Should the count be excellent on hand four, you may want to bet more than six units. If you lose a couple hands in a row and the cards keep coming out low, you may want to double your bet to make up the loss, like Martingale. The important takeaway is that you combine effective betting with basic strategy and card counting to know when to vary your bet. Betting deviations: This happens when a player changes their betting style. As you follow the true count in a blackjack game, you will know when you have the advantage. When this happens, you should increase your bets to maximize your winnings and vice versa.

 15. aceon in Belgien

  Pretty section of content. I just stumbled upon your site and
  in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account
  your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

 16. nab

  An open-source crypto wallet is a software application that allows users to securely store, send, and receive cryptocurrencies, such as Bitcoin and Ethereum. It runs on an open source global payment network and is not controlled by any single entity. The developer of the cryptocurrency, Charlie Lee, foresaw potential scaling issues with Bitcoin and thought that eventually Litecoin could act as a spillover protection for the network. In this sense he always foresaw them trading in tandem, much like silver and gold do. This trend of open code started when Bitcoin’s pseudonymous and mysterious creator Satoshi Nakamoto released version 0.1 of the Bitcoin code – now known as Bitcoin Core – in open-source form on a cryptography mailing list on Jan. 8, 2009. In 2011, the first FGPAs were employed for Bitcoin mining, and as they are more power-efficient than GPUs, this marked the decline of GPU-based Bitcoin mining. FPGAs for Bitcoin mining mark the beginning of the transition from mining being primarily an activity for hobbyists, to the end of hobby mining for most home miners. They simply couldn’t compete anymore. 
  http://fottontuxedo.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=496863
  However, the idea behind Bitcoin City is to finance a city using the surplus income from the sale of cryptocurrencies, combined with the use of locally-sourced energy to mine cryptocurrencies and make the city the focus of foreign investment. Attracting capital using crypto assets as a beacon. This capitalization would occur in Bitcoin City in the way of Bitcoin Bonds (debt). In the spring of 2016, everything turned around. Bitcoin regained traction. A few more vendors announced they’d accept the cryptocurrency. Bitcoin prices stabilized and then, slowly but surely, began to climb, even after a second halving day cut the reward to 12.5 coins. In January 2017, the price crossed $1,000. ETFs are subject to market fluctuation and the risks of their underlying investments. ETFs are subject to management fees and other expenses.

 17. levothyroxine 150 disponible en Suisse

  Simply desire to say your article is as astonishing. The
  clearness in your post is just nice and i could assume you’re an expert on this subject.
  Fine with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 18. België

  Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other
  then that, wonderful blog!

 19. artane recomendado por médicos en Bolivia

  This is the perfect website for anyone who really wants to find out about this topic.

  You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really would want to…HaHa).
  You certainly put a fresh spin on a topic which has been written about for ages.
  Excellent stuff, just wonderful!

 20. clomid 0.7 euro par pilule na sprzedaż w Lublinie

  Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to
  my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.”
  She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 21. Medikamente in Belgien leicht kaufen

  Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get
  that “perfect balance” between usability and visual appeal.
  I must say that you’ve done a fantastic job with this.
  Also, the blog loads super quick for me on Chrome. Superb Blog!

 22. Онлайн займы

  Оказавшись в сложной финансовой ситуации, мне нужно было 10 000 рублей. В Facebook я увидел упоминание сайта yelbox.ru. На сайте была подборка проверенных МФО и много полезной информации о том, как взять онлайн займы и отдать без последствий. Удивительно, но там даже были организации, предоставляющие займы без процентов!

 23. butenafine op recept prijs in Rotterdam

  Hey I am so thrilled I found your weblog, I really found you by accident, while I
  was looking on Bing for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say
  cheers for a tremendous post and a all round interesting blog (I also love the
  theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will
  be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic job.

 24. celebrex ohne Rezept in Zürich zu bekommen?

  Woah! I’m really loving the template/theme of this site. It’s simple, yet effective.

  A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal.
  I must say you have done a amazing job with this. Also, the blog loads extremely fast for
  me on Chrome. Outstanding Blog!

 25. koop covera legaal in België

  Hey very nice blog!! Man .. Excellent .. Wonderful ..
  I’ll bookmark your site and take the feeds also? I’m
  happy to seek out so many helpful information here in the publish, we want develop
  more techniques in this regard, thanks for sharing. . . .
  . .

 26. казино

  Открыв Яндекс в поисках казино на деньги, я был приятно удивлен увидеть сайт caso-slots.com на первом месте. Там представлено много различных казино с игровыми автоматами, предлагаются бонусы на депозит и даже есть статьи с рекомендациями, как играть правильно, чтобы выиграть.

 27. Lic

  Buying crypto refers to the process of purchasing cryptocurrency using fiat currency, such as dollars or euros, or another cryptocurrency. This can be done through various exchanges or marketplaces that facilitate the buying and selling of cryptocurrencies. The new payment option comes with reasonable fees whose amount depends on the selected payment processors. Zengo support is available 24 7 from within the app! Or contact us at Credit Card Signing up for StormGain takes just a few seconds. As soon as you log in to your account, you’ll automatically have access to 9 crypto wallets and 2 tokenised assets (gold and silver), each of which will indicate the amount of available cryptocurrency. You’ll also see the value of each cryptocurrency expressed in USDT. To fund your wallets, you need to buy crypto with a credit card or send crypto from another crypto wallet.
  https://riverxdiq654433.blogdun.com/582692/manual-article-review-is-required-for-this-article
  Already a subscriber? .css-16c7pto-SnippetSignInLinkSign In Continue reading your article witha WSJ subscription Continue reading your article witha WSJ subscription How does the market feel about Dogecoin today? As the community grew around dogecoin, however, Palmer and Markus eventually decided to change this to a fixed block reward schedule in March 2014. Blocks created under the new schedule contained 10,000 dogecoin, meaning 5.2 billion dogecoins are mined each year. Dogecoin was created by Billy Markus from Portland, Oregon and Jackson Palmer from Sydney, Australia. Both wanted to create a fun cryptocurrency that will appeal beyond the core Bitcoin audience. Dogecoin is primarily used as a tipping system on Reddit and Twitter where users tip each other for creating or sharing good content. The community is very active in organising fundraising activities for deserving causes.

 28. ordenar aciphex en São Paulo

  Howdy exceptional website! Does running a blog similar to this
  take a massive amount work? I have virtually no knowledge of programming however I was hoping to start my own blog soon. Anyhow, if you have any ideas or techniques for new blog owners please share.
  I understand this is off subject nevertheless I simply wanted to ask.
  Appreciate it!

 29. acheter iscover en Espagne en ligne

  Can I simply just say what a relief to uncover somebody that actually
  knows what they are talking about over the internet.
  You certainly know how to bring a problem to light and make it important.
  More and more people have to read this and understand this side of your story.
  I was surprised you are not more popular since you definitely possess the
  gift.

 30. now

  When choosing the best cryptocurrency exchange for US customers, it’s important to work with an exchange that is fully compliant with the cryptocurrency regulations in your specific state. The Financial Conduct Authority has registered the London-based cryptocurrency exchange Cryptopay. It started offering services in 2013, has a unique CPAY token, and is now accessible in 122 nations. Thirty-seven cryptocurrencies can be purchased, exchanged, withdrawn from, and stored using the Cryptopay mobile app and website. The Cryptopay exchange offers withdrawals in fiat currencies and accepts deposits in euros, dollars, and pounds sterling. It issues real and digital Cryptopay Visa cards that can be used to make purchases in-person or online (including using cryptocurrency).
  http://www.sthogun.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=351968
  So you’re interested in getting into crypto and want to turn Bitcoin into cash. You’ve heard all of the success stories – people making millions of dollars by getting in early and selling when the prices are high. Or perhaps you have friends who make a steady income by mining cryptocurrency. NerdWallet, Inc. is an independent publisher and comparison service, not an investment advisor. Its articles, interactive tools and other content are provided to you for free, as self-help tools and for informational purposes only. They are not intended to provide investment advice. NerdWallet does not and cannot guarantee the accuracy or applicability of any information in regard to your individual circumstances. Examples are hypothetical, and we encourage you to seek personalized advice from qualified professionals regarding specific investment issues. Our estimates are based on past market performance, and past performance is not a guarantee of future performance.

 31. achat de orsanac

  Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!

  Extremely useful information particularly
  the last part 🙂 I care for such information much.

  I was looking for this certain information for a long time.
  Thank you and good luck.

 32. Kauf von kemadrin in Deutschland ohne Probleme

  First off I would like to say wonderful blog! I had a quick question in which
  I’d like to ask if you do not mind. I was curious to know how you center yourself
  and clear your thoughts before writing. I have had trouble clearing my mind in getting my thoughts out.
  I truly do take pleasure in writing however it just seems
  like the first 10 to 15 minutes are wasted just trying to figure out how to begin.
  Any recommendations or tips? Appreciate it!

 33. Merissa

  What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I
  have found It positively useful and it has aided me out loads.

  I am hoping to give a contribution & help different users like
  its helped me. Great job.

 34. daporin kopen in Nederland

  Admiring the hard work you put into your blog and in depth information you offer.
  It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t
  the same unwanted rehashed material. Excellent
  read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS
  feeds to my Google account.

 35. Donnell

  I’ve read several excellent stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting.
  I surprise how so much effort you put to make such a fantastic informative site.


Post a new comment