Si rritet një kokërr fasule?

Spread the love

Allahu i Madhërishëm në Kuranin Famëlartë thotë: “Është Ai që zbret nga qielli shi, I cili ju siguron ujë për të pirë dhe bën që të rriten bimët, që shërbejnë si ushqim për kafshët”. (Surja en-Nahl, ajeti 10)

Kjo video njëminutëshe e përshpejtuar paraqet një kokërr fasule se si rritet, mahnitëse!
There are no comments

Add yours