Strehë shpirti Ehli Bejti – (video ilahi)

Spread the love

STREHË SHPIRTI EHLI BEJTI
(Ilahi nga Kastriot Tusha)

Teksti: Alban Kali

Muzika dhe Orkestrimi: Edmond Zhulali

Këndon: Kastriot Tusha (i shoqëruar nga kori)

Video e huazuar nga youtube
(Kanali: Alban Kali)
There are no comments

Add yours