Ramazani nata 12

Veprimet e natës së 12-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së 12-të të muajit të Ramazanit janë:

  • Në këtë natë falen 8 (tetë) rekate namaz.
  • Lexohet surja el-Fatiha dhe 30 herë surja el-Kadr (Inna enzelnahu fi lejletil-Kadr).

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are no comments

Add yours