Ramazani dita 12

Lutja e ditës së 12-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 12-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Më zbukuro në këtë muaj duke m’i mbuluar të këqijat dhe duke më nderuar. Më mbulo në këtë muaj me rrobat e bindjes dhe të barazisë dhe më ruaj nga padrejtësia, dhe më mbro prej atij që i frikësohem, me mbrojtjen Tënde, O Mbrojtës i të frikësuarve, o Zot i Madh!

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are 2 comments

Add yours

Post a new comment