Ramazani nata 2

Veprimet e natës së dytë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së dytë të muajit të Ramazanit janë këto:

  • Falen katër rekate namaz.
  • Në çdo rekat lexohet surja el-Fatiha dhe 20 herë surja el-Kadër (në çdo rekat lexohet nga 5 herë surja el Kadër).

Redaksia e revistës “Vlera”.
There are 3 comments

Add yours

Post a new comment