Vogëlushi dhe 7 qenushët

Spread the love

Vogëlushi dhe 7 qenushët

Kjo video e bukur 1-minutëshe paraqet një vogëlush që luan me shtatë këlysh të vegjël. Dashuria e ndërsjellë dhe loja i bën të lumtur të dy palët.

Më interesantja është se njeriu e harron qenin që ka luajtur me të në vegjëli, kurse qeni nuk e harron njeriun dhe e mban në mend atë përmes nuhatjes, sepse çdo njeri e ka një aromë të veçantë të trupit. Zoti është Krijuesi më i mirë. Shikim të këndshëm!
There are no comments

Add yours