art1

150 artistë shëndrrojnë rrugët e fshatit Tunizian në Afrikë në një vend arti… (Foto)

Spread the love

Kudo  që të jeni në Er-Riad ka art. Është kudo. Fshati i lashtë në ishullin Tunizian të Diebrës, muajt e fundit të verës së nxehtë u transformua ngadalë nga një cep i vogël i Afrikës së veriut që kurrë nuk kishin dëgjuar për rtin e rrugës, në një fazë botërore për një nga artet e rrugës më të bukura, ambicioze dhe plotë gjallëri që nuk ishin imagjinuar më parë.
There are no comments

Add yours