Uncategorized

Articles
tobeedited

  Trimat frikacak dhe besimtarët frikacak.   “ Ne shqiptarët jemi ose trima sahanlëpirës ose besimtarë frikacak, prandaj nuk e..

kaktusi

Trëndafili sheh vetëm lulen e kaktusit, duke injoruar mijëra gjembat e kaktusit. Nga ana tjetër, kaktusi kapet në tre-pesë gjembat..