IMG_8618 (1)

5 Produkte të foshnjeve që duhet ti përdorni si të rritur

Spread the love

Produktet e fëmijëve janë mjaft të këndshme për përdorim, edhe për të rriturit.

Sado që shamponet dhe kremërat e fëmijëve i përdorin kryesisht fëmijët, nuk është gabim që ato të përdoren edhe nga të rriturit.

Ndërsa disa nga produktet, si shampot e butë, janë me të vërtetë të destinuara vetëm për foshnjën, për shkak të formulimit të pH-së, por ato janë gjithashtu të përshtatshme për përdorim të të rriturve.

Meqë prindërit po i përdorin duart për të masazhuar këto produkte në lëkurën e të porsalindurve, duhet të jenë të sigurta dhe të balancuara edhe për ta.

Plus, kush nuk dëshiron të marr butësi të foshnjes?

Këto janë produktet që janë të përshtatshme për foshnjat dhe mamatë.

Losioni i bebeve

2. Shamponi i bebeve

3. Vaji i bebeve

4. Pudra e bebeve

5. Krema qetesuese

There are no comments

Add yours