28577162_2142071532679336_8335185514310862628_n

A është kjo një nga imazhet më të mahnitshme të vitit…

Spread the love

Një profesor në afrikë duke ua mësuar nxënësëve të tij se si duhet përdorur programin WORD, e këtë e bën pa kompjuter dhe çdo gjë e bën atë me dorë. Ndoshta kjo është një nga imazhet më të mahnitshme të vitit.

Një mënyrë shumë e mirë për të thënë zgjuarsinë për të mësuar nuk ka material, por ka kreativitetin. Sot, njerëzit janë mësuar të kenë gjithë materialin përdorur për të gjithë materialin dhe nëse nuk ekanë nuk punojnë. Ka gjithmonë një mijë mënyra për të mësuar gjithçka./ REVISTA VLERA/
There are no comments

Add yours