1.1

Çfarë tha politikani pakistanez për Imam Husejnin?

Spread the love

Çfarë tha Muhammed Ali Xhinnah për Imam Husejnin?

Muhammed Ali Xhinnah (1876-1948) ka qenë avokat, politikan dhe themelues i Pakistanit. Ai në lidhje me Imam Husejnin (a.s.) ka thënë:

Në botë nuk ka ndonjë shembull më të mirë të trimërisë nga ajo që ka treguar Imam Husejni, në mësimin e sakrificës dhe guximit. Besoj se muslimanët e gjithë botës duhet ta ndjekin shembullin e Imam Husejnit, i cili u sakrifikua në Irak”.

(Redaksia e revistës “Vlera”, nr. 9, nëntor/dhjetor 2013, fq. 6)
There are 77 comments

Add yours

Post a new comment