doni-te-keni-kujtese-perfekte

Doni të keni kujtesë perfekte? Ja çfarë duhet të bëni (Video)

Spread the love

Nëse jeni të stresuar për shkak të memories së dobët, këto zakone ju bëjnë që të zhvilloni atë.

Mënyra e parë për të zhvilluar memorien tuaj me një zakon të mirë është gjumi i mjaftueshëm. Sigurisht e keni dëgjuar këtë me miliona herë, mirëpo është e vërtetë, transmeton lajmi.net Pa gjumë të mjaftueshëm, ju nuk jeni në gjendje të kujtoni ëndrrat tuaja ditën tjetër. Kështu që duhet ta keni parasysh se gjumi 6-8 orë, është gjumi REM, themelori, dhe nëse nuk e arrini atë, ju nuk do të jeni në gjendje të kujtoni se çfarë keni mësuar gjatë ditës, dhe nuk do të arrini të përgatiteni si duhet për ditën tjetër. Hapi tjetër është të pini shumë ujë.

Një tru i dehidratuar nuk do të jetë në gjendje të fokusohet, prandaj konsumimi i ujit është kaq i rëndësishëm. Ushtrimet janë mënyra tjetër, e cila ndihmon në zhvillimin e trurit, qoftë në mënyrë të drejtpërdrejtë apo indirekte.

Ushtrimet gjithashtu ju ndihmojnë që të flini më mirë, të largoni stresin dhe ankthin. Në videon më poshtë do të mund të njiheni me të gjithë hapat që duhet t’i bëni në mënyrë që të keni një memorie të përkryer.

https://www.youtube.com/watch?v=gRu9BpCP2tE&feature=youtu.be
There is 1 comment

Add yours
  1. Rastrear Teléfono Celular

    ¿Hay alguna forma de recuperar el historial de llamadas eliminado? Aquellos que tienen una copia de seguridad en la nube pueden usar estos archivos de copia de seguridad para restaurar los registros de llamadas de teléfonos móviles.


Post a new comment