auto_Business-Intelligence-and-Management-leaders-620×3301490541566-810×431

Këto janë shenjat që tregojnë se jeni shumë inteligjent për punë që bëni

Spread the love

Askush nuk dëshiron të ndjehet sikur aftësitë e tyre po nënvlerësohen apo nëse potenciali i tyre po shkon dëm.

Sipas një sondazhi, 35 % e sapodiplomuarve kanë deklaruar se puna e tyre e parë pas shkolle nuk e ka pasur kërkesë themelore diplomën.

Sigurisht, të kesh një diplomë jo domosdoshmërisht ju bën më inteligjentë se njerëzit e padiplomuar.

Çdo kush mund të jetë shumë i zgjuar për punën që bën, qoftë i diplomuar për atë fushë apo thjesht nëse ka ngecur në atë rol, fushë apo organizatë.

Më poshtë keni disa shenja që ndoshta është momenti për të lëvizur në një fushë tjetër, apo në një punë më sfiduese.

1- Jeni i mërzitur, E mbaroni punën shpejt dhe nuk e shtyni dot orën e punës

2- Nuk mundoheni shumë për ta bërë punën

3- Kolegët tuaj kanë ngecur, ndërsa ju keni përfunduar punën

4- Nuk po mësoni gjera të reja

5- Shefi juaj nuk ka një vizion

6-Nuk reagoni në mbledhje, sepse nuk doni që kolegët të mendojnë se doni që të dukeni

7- Praktikisht jeni jua ai që menaxhoni shefin.
There are no comments

Add yours