basket1

Kjo gjykatë e basketbollit e ka bërë Parisin edhe më të freskët. (FOTO)

Spread the love

Parisi është bërë edhe më i freskët sepse tani qyteti ka një gjykatë të basketbollit e pajisur me  teknologji neonike me disa video-lojëra të 80-tës. 

Gjykata u soll nga marka franceze “Pigell” dhe nga agjencia e dizanjit  III-Studio. Kjo nuk është hera e parë që Pigell dekoron gjykatën, ata e kanë pikturuar atë edhe më pare, në vitin 2015. Projekti u sponzorizua nga “Nike” një markë që tashmë ka bashkpunuar me markën “Pigëll” në disa projekte.

Pra nëse ndodheni në Paris mos harroni ta vizitoni vendin për ndonjë lojë basketbolli ose për ndonjë përditësim
There are 16 comments

Add yours

Post a new comment