5.1

LËRINI FËMIJËT LARG NGA GRINDJET NË FAMILJE

Spread the love

Të gjitha familjet fjalosen dhe grinden. Është e natyrshme sepse është njerëzore. Njerëzit kanë mendime, koncepte dhe parime të ndryshme. E nganjëherë këto mendime mes familjarëve nuk përputhen. Asnjëherë mos e nxirrni zemërimin ose hakmarrjen ndaj fëmijëve tuaj. Fëmijët janë të pafajshëm.

Kur flasim për grindjen, Pejgamberi (paqja qoftë mbi të dhe familjen e tij) tha: “Muslimanët nuk lejohen të mos flasin me tjetrin për më shumë se tre ditë. Bëhuni personi i cili është i pari në afrimin (pajtimin) e tjetrit”.

(Redaksia e revistës “Vlera”, nr. 26, maj/qershor 2018, fq. 37)
There are 78 comments

Add yours
  1. 성인망가

    Hello! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog
    hyperlink to your host I’m not sure why but this web site is loading extremely slow for me“성인망가” I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin.I wonder how so much effort you place to make one of these fantastic informative web site.


Post a new comment