4.1

MODESTIA NË FAMILJE

Spread the love

Sigurisht që blerja e gjërave të shtrenjta, të ushqyerit mirë, vizitat në vendet ekzotike ju bëjnë të ndiheni mirë. Megjithatë, ju duhet të bashkëndjeni me familjarët të cilët janë duke kaluar kohë të vështira. Ata mund të ndihen sinqerisht të lumtur për arritjet tuaja, por gjeni kohën dhe ndani të arriturat tuaja me ata. Trajtoni njerëzit ashtu si dëshironi të ju trajtojnë juve.

(Redaksia e revistës “Vlera”, nr. 26, maj/qershor 2018, fq. 37)
There are 3 comments

Add yours
  1. Rastrear Celular

    Agora, a tecnologia de posicionamento tem sido amplamente utilizada. Muitos carros e telefones celulares têm funções de posicionamento e também existem muitos aplicativos de posicionamento. Quando seu telefone for perdido, você pode usar essas ferramentas para iniciar rapidamente as solicitações de rastreamento de localização. Entenda como localizar a localização do telefone, como localizar o telefone depois que ele for perdido? https://www.xtmove.com/pt/how-to-track-someones-phone-location-by-cell-phone-number-online-for-free/


Post a new comment