pijet_1516059013-1674337

Pijet energjike dhe efektet e rrezikshme te të rinjtë

Spread the love

Sipas studimeve të fundit, pijet energjike shkaktojnë efekte anësore negative te gjysma e të rinjve, transmeton Klan Kosova.
Shkencëtarët nga Universiteti i Waterloos në Ontario, Kanada thonë se duhet të ketë rregulla strikte për të kufizuar shitjet e pijeve te të rinjtë nën moshën 16 vjeçare pasi një studim i kohëve të fundit zbuloi se 55 përqind e 12-24 vjeçarëve raportuan ndikime negative shëndetësore.

Pra cilat mund të jetë disa nga efektet anësore nga konsumimi i këtyre pijeve?

Stresi dhe ankthi

Ndryshimet e humorit

Reaksionet alergjike

Lodhje e veshkave

Sheqeri i lartë
There are no comments

Add yours