1.54

Shkaqet dhe rrënjët e joseriozitetit

Spread the love

Vazhdim

Frika nga humbja, ndenja e inferioritetit, pretendimet e tepërta, informacioni i pamjaftueshëm për kryerjen e ndonjë pune, moscaktimi i përparësive, dyshimi, mosnjohja e rrugëve për zgjidhjen e një çështje, paragjykimet, mungesa e programit të përshtatshëm, mungesa e kualifikimit, mosnjohja e detyrave, mbingarkimi me punë dhe lodhja e shkaktuar prej tij, angazhimi me disa detyra përnjëherësh, mospasja e pajisjeve të nevojshme për punë e aktivitete, sëmundjet fizike, perfeksionimi, konformizmi etj., janë prej shkaqeve kryesore që rezultojnë në zvarritjen e punëve dhe në joseriozitet. Ndodh shpesh që ca shkaqe të ndikojnë për shfaqjen e këtij vesi.

Huazuar nga broshura e “Kolegjit Saadi”, Tiranë.

(Revista “Vlera”, nr. 7, nëntor 2011, fq. 21)
There are 80 comments

Add yours
  1. Onwin Giriş

    Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. Onwin , Onwin Giriş , Onwin Güncel Giriş , Onwin Yeni Adres , onwin

  2. Onwin

    Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Onwin , Onwin Giriş , Onwin Güncel Giriş , Onwin Yeni Adres , onwin

  3. Cami Halısı Gümüşhane

    Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. Metropol Halı Karaca Halı Öztekin ve Selçuklu Halı Cami Halısı ve Cami Halıları Türkiye’nin En Büyük Cami Halısı Fabrikasıyız…


Post a new comment