er

Sot perfundoi Festivali Religjioz kushtur Imam Husejnit ne Qerbela…(FOTO)

Spread the love

Sot perfundoi Festivali Religjioz kushtur Imam Husejnit ne Qerbela. 40-tat e Shehidave te Qerbelase ne krye me nipin e Muhamed Mustafas sot triumfuan edhe mbi shume ligesi tjera sepse Iraku dhe Siria perfundimisht u pastrua nga zgjedha e ISIS–it . Sot me flamuj kuq e zi e bardh manifeston Iraku qe ia trembi syrin e botes edhe pse bota shume pak raporton kete festival Religjioz Islam . Raporton gazetari i www.independent.co.uk
There are no comments

Add yours