frases-para-inspirar-e-nao-desistir

10 gjërat të cilat duhet t’i braktisni nga jeta e juaj

Spread the love

 

 

1.      Braktise atë që e urren, fokusohu në atë që e donë.

2.      Braktise të kaluarën, mbaje leksionin.

3.      Braktise idenë se ke nevojë që të bëhesh i përkryer

4.      Braktise idenë e së kënaquri të tjerëve.

5.      Braktise komunikimin negativ me vetveten.

6.      Braktisi thashethemet dhe paragjykimet.

7.      Braktisi personat të cilët  të nënvlerësojnë.

8.      Braktise shpërthimin zemërues. Paqja është fuqi.

9.      Braktise idenë e krahasuarit të vetës tënde me tjerët.

10.  Braktise keqardhjen, çdo gjë ndodh për një arsye
There is 1 comment

Add yours
  1. Cami Halısı Siirt

    Everything is very open and very clear explanation of issues. was truly information. Metropol Halı Karaca Halı Öztekin ve Selçuklu Halı Cami Halısı ve Cami Halıları Türkiye’nin En Büyük Cami Halısı Fabrikasıyız…


Post a new comment