AAURA

Çfarë ngjyre ka Aura juaj?

Spread the love

 

Aura është një burim i energjisë që e rrethon trupin e një personi përgjatë gjithë kohës varësisht

nga përvoja dhe rrethanat nga secili individ. Shkurtimisht, në esencë të njeriut ekziston kjo aurë

dhe mund te kapet duke përdorur diçka të quajtur fotografija Kirlian ose elektrografia. Ndërsa

shumë njerëz e konsiderojnë studimin e Auras si pseudo-shkencore  dhe e pabazuar, ky vazhdon

të jetë një aktivitet shumë i popullarizuar dhe mund të ju ndihmoj juve që të kuptoni pikat e forta

dhe dobësitë tuaja në fushën energjetike.

 

ANDAJ, ÇFARË NGJYRE KA AURA JUAJ, DHE ÇFARË NËNKUPTON AJO?

E VERDHE

Tiparet kryesore e atyre të cilët mbizotërojnë aurën me ngjyrë të verdhë janë intelegjent, logjik

dhe mendje shpejtë. Ata mendojnë me kokën e tyre, jo me zemrën e tyre, dhe mund ti lënë

mënjanë emocionet e tyre  dhe të merren me problemet të cilat lindin. Ata nganjëherë mund të

punojnë vështirë, pasi që ata  lulëzojnë kur mbërrijnë qëllimet e tyre. Personat me aura të verdhë

preferojnë ta kalojnë kohën vetëm, megjithëse nuk ndjehen të vetmuar. Ata nuk kanë shumë miq

sepse ata i përzgjedhin me mençuri, por ata i duan dhe i admirojnë miqtë e ngushtë të miqve.

Personat me aurë të verdhë dëshirojnë muhabete shumë intelegjente, ata nuk i duan bisedat e

vogla të pakuptimta. Dobësia kryesore e këtyre personave është nganjëherë mund të jenë shumë

gjykues për vetën dhe tjerët.

E KUQE

Siç keni menduar, personat me aura të kuqe posedojnë zjarrësi, natyrë të zjarrtë dhe nuk mund të

zbuten lehtë. Ata e duan lirin, aventurë,  dhe ekspertimin, dhe mërziten shpejt. Personat me aura

të kuqe kanë një nivel të lartë të besimit në të gjitha fushat e jetës dhe normalisht nuk vuajnë nga

sëmundjet mentale o fizike. Ata i duan sportet dhe të bërit e aktiviteteve dhe kanë një natyrë të

lartë konkurruese. Ata janë udhëheqës të lindur dhe nuk pëlqejnë që tjerët tu tregojnë se çfarë

duhet të bëjnë. Ata janë të hapur, të sinqertë, dhe nuk fshehin asgjë nga ju. Ata janë të

drejtpërdrejtë. E vetmja dobësi e personave me aura të kuqe është se nevoja e tyre për tu ngritur

në krye mund të djegë disa ura në rrugët e tyre.

PINK ROZE

Personat me aura pink kanë bujari, ëmbëlsi, dhe energji të afrueshme dhe japin dashuri lirshëm

dhe janë romantik të pashpresë. Ata gjithashtu janë empatik, me një aftësi të çuditshme psikike

me kreativitet të talentuar. Personat  me ketë ngjyrë të aurës janë idealist, gjë që e bë të vështirë

që ta shohin botë ashtu siq është. Ata duan që ta ndryshojnë atë disi, dhe konsiderojnë që misioni

I tyre në jetë është që ta bëjnë këtë. Ashtu sikur personat me aura të kuqe dhe njerëzit me aura

pink janë shumë të sinqertë, dhe I japing çdokujt një shns të drejtë. Sidoqoftë ata duhet të

mësojnë që të ngriten për vetën e tyre, sepse njerëzit kanë prirje të ecin përmbi ta përshkak të

natyrës së butë.

 

E GJELBERTA

Nëse ti ke një aura të gjelbërt, atëherë ju keni një dashuri të patundur për jashtë dhe e

konsideroni vetën një dashurues të natyrës. Ti poashtu me gjasë ke  një nivel të lartë të vetëdijes

njerëzore dhe ushqehesh vetëm me ushqime të shëndetshme. Ti i mban këmbë vendosur në tokë

dhe nuk sinokrozoni me idealet në qiell. Ju keni një qasje praktike, reale në jetë dhe mbani

kujdes për vetën dhe shtëpinë që ta mbani të lëmuar e të pastër. Ju gjithashtu gëzoni siguri dhe

stabilitet, dhe nuk u pëlqen që të ju ndodhin shumë ndryshime në jetën tuaj. Sidoqoftë,

nganjëherë bëheni i ngurtë ndaj qasjes së jetës, kështu që përpiqu që tu ec më rrjedhshëm.

 

PURPLE

Kjo ngjyrë nënkupton aftësi të mëdha psikike dhe ndjeshmëri të lartë ndaj emocioneve dhe

energjive. Njerëzit me ngjyrë të aurës purple janë misterioz, me natyrë të qetë dhe mendojnë në

të gjitha pyetjet e mëdha të jetës. Ata kurrë nuk pushojnë së eksploruari, dhe duan që  të mësojnë

për tema të reja. Ata jetojnë shumë brenda mendjeve të tyre, por ata kanë shpirt të bukur.

Personat me ngjyrë të tillë tentojnë të kalojnë një pjesë të kohës në natyrë dhe me kafshët e tjera,

pasi që ata ndjehen të keqkuptuar nga shumica e njerëzve. Ata nuk kanë shumë miq, por ata I

admirojnë dhe I çmojnë ata të cilët I kanë. Nganjëherë, njerëzit përfitojnë nga natyra e hapur e

tyre, nga natyra e dashur, kështu njerëzit me këtë aura kanë nevoj t♪7 bëjnë më shumë

vetkujdesje që të mbrojnë energjin e tyre

 

E KALTERA

Të poseduarit e një ngjyre të tillë është mjaft e rrallë, por kjo simbolizon forcën në komunikim

dhe personalitet të fuqishëm. Siç mund të keni supozuar, kjo aura nënkupton një natyrë të qetë

dhe të butë,  dhe kështu këta njerëz janë paqebërës dhe zgjidhës së problemeve. Ata mund t'i

qetësojnë gjërat shpejt me një argument, dhe kanë një mënyrë të sinqertë, të drejtë dhe elokuent

për të komunikuar me njerëzit. Këta njerëz kanë një balance të përsosur të menduarit dhe të

ndjenjave, dhe gjithmonë e thonë të drejtën në kohë të duhur.  Megjithatë, ata nganjëherë mund

të kalojnë shumë kohë në punë dhe të gjejnë kohë të mjaftueshme për lidhjet e tyre.

ARI

Personat me aura ngjyrë ari ushqejnë dashuri për të gjitha gjërat e bukura dhe elegante të jetës

Ata lulëzojnë duke qenë në qendër të vëmendjes, dhe kanë jetë shoqërore aktive. Ata janë

mikpritës, argëtojnë njerëzit, dhe u pëlqejnë që të kërkojnë ndihmë o kasha nga tjerët.  Këta

njerëz nganjëherë mund të vijnë si të cekët përshkak të shijeve të tyre ekstavagante,  por ata

thjesht gëzohen duke u dhuruar njerëzve gjëra të mira, dhe duke dekoruar hapësirën e jetës me ta.

 

BARDHE ARGJENDI

Shumë të talentuar dhe fleksibil në të gjitha fushat e jetës, njeriu me këtë aura mund të përshtat

përshtatshmërisë çdo situate. Është pothuajse njëjtë sikur ata që të formojnë vetë në çfarëdo që

kanë nevojë të bëhen, dhe ata shkëlqejnë në arena të ndryshme të jetës. Ata tërheqin suksesin në

të majtë dhe në të djathtë, dhe zakonisht bëhen udhëheqës dhe mësues të mire. Njerëzit janë të

tërhequr prej tyre përshkak të bukurisë së brendshme dhe të jashtme, por personat me të tillë aura

kanë nevojë të kenë kujdes që kjo të mos u shkoj në kokë.

E KAFTA

Njerëzit me ngjyrë kafe aure ndiçuese ose të errët kanë tendencë që të bëhen shpirtra të humbur,

duke u përpjekur që të gjejnë vendin e tyre në jetë. Ata mund të bien brenda zakoneve të këqija,

dhe kanë një imazh negative për jetën. Ata tentojnë që të fokusohen shumë në të metat e tjerëve,

duke harruar t.i adresojnë dhe t.i rregullojnë të tyret.

 

E ZEZA

Pika të zeza për të bllokuar në fushën energjetike. Kjo gjithashtu mund të nënkuptojë çështje të

thella, të pazgjidhura, depresion, zemërim, stagnim, pakënaqësi ose ndonjë emocion tjetër

negativ.
There are no comments

Add yours