sheqeri

14 shenja të nivelit alarmant të sheqerit në gjak

Spread the love

Niveli i sheqerit në gjak tregon sasinë e glukozës në gjak. Glukoza është burimi kryesor i energjisë për shumicën e qelizave në trup. Hiperglicemia ose sheqeri i lartë i gjakut mund të shkaktohen nga dy faktorë dhe prandaj janë dy lloje të ndryshme. Njëri është diabeti i tipit 1 që shkaktohet nga teprica e glukozës dhe e tipit 2 gjatë së cilës trupi nuk është në gjendje të prodhoj sa duhet glukozën.Keto jane 14 shenja te cilat nuk guxoni ti anashkaloni, nese u jane paraqitur problemet me diabet.

Problemet me stomakun

Etja e tepruar

Problemet nervore

Goja e thate

Impotencë

Kruarje dhe lëkurë e thatë

Uri e vazhdueshme

Shtim i tepërt i peshës

Pamundësi për tu përqëndruar

Shërim i ngadaltë i plagëve apo prerjeve

Zorrët e ndjeshme, ose urinim natën

Shikimi i turbulluar

Lodhje

Infeksione te perseritshme.
There are 18 comments

Add yours
  1. Jarred

    Whoa! This blog looks exactly like my old one!

    It’s on a completely different topic but it has pretty much the same layout and design.
    Outstanding choice of colors!


Post a new comment