rrrr

15 Fakte psikologjike

Spread the love

Të mësosh një të re për veten, është gjithmonë interesante dhe argëtuese.
Dhe të kuptosh psikologjinë pas mënyrës se si ne sillemi, i trajtojmë të tjerët dhe shprehemi, është më tepër tërheqëse.

Më poshtë do të lexoni disa fakte psiologjike që do t’ju ndihmojnë të kuptoni më mirë veten dhe të tjerët.

1. Miqësitë që fillojnë nga midis moshës 16 dhe 28 vjecare, zgjasin më shumë dhe janë më të fuqishme.

2. Femrat pëlqejnë meshkujt me zë të thellë e të fuqishëm, sepse u duken më të fotë dhe jo agresivë.

3. Njerëzit që japin këshilla, janë ata që kanë më shumë problem.

4. Sa më i zgjuar të jetë personi, aq më shpejt mendon dhe aq më të djersitura i ka duart.

5. Emoncionet nuk ndikojnë tek mënyra se si komunikojmë, në fakt është e kundërta, mënyra si komunikojmë ndikon në gjendjen tonë.

6. Njerëzit që kanë ndjenjë të fortë faji, i kuptojnë më mirë mendimet dhe emoncionet e te tjerëve.

7. Meshkujt nuk kanë më shumë humor se femrat, ata thjesht bëjnë më shumë shaka dhe nuk e vrasin mendjen nëse njerëzit do i pëlqejnë ato, apo jo.

8. Njerëzit duken më tërheqës kur flasin për gjëra që u interesojnë.

9. Të qëndrosh vetëm për një kohë të gjatë, është aq e dëmshme sa të pish 15 cigare në ditë.

10. Të martohesh me shokun e ngushtë eleminon rrezikun e divorceve me mbi 70% dhe kjo martesë zgjat përgjithmonë.

11. Njerëzit inteligjentë priren të kenë më pak shokë. Sa më të zgjuar, të jenë aq më selektivë janë.

12. Sa më të lumtur të jemi aq më pak gjumë bëjmë.

13. Sasia e kohës që një femër mund të mbajë një sekret, është 47 orë e 15 minuta.

14. Njerëzit që kërkojnë të bëjnë të lumtur të tjerët gjatë gjithë kohës, janë më të vetmuarit.

15. Të bësh gjërat që të frikësojnë, të bën të lumtur.
There are no comments

Add yours