4

Dhjetë gjërat të cilat duhet t’i braktisni nga jeta e juaj

Spread the love

Këto janë dhjetë gjërat të cilat duhet t’i braktisni nga jeta juaj:

  1. Braktise atë që e urren, fokusohu në atë që e do.
  2. Braktise të kaluarën, mbaje leksionin.
  3. Braktise idenë se ke nevojë që të bëhesh i përkryer.
  4. Braktise idenë e së kënaquri të tjerët.
  5. Braktise komunikimin negativ me vetveten.
  6. Braktisi thashethemet dhe paragjykimet.
  7. Braktisi personat të cilët të nënvlerësojnë.
  8. Braktise shpërthimin zemërues. Paqja është fuqi.
  9. Braktise idenë e krahasuarit të vetes tënde me tjerët.
  10. Braktise keqardhjen, çdo gjë ndodh për një arsye.
There are no comments

Add yours