exe

Flet e anketura Egzonë Rama: “Disa edhe pse lexojnë janë arrogantë”

Spread the love

Egzonë Rama nga Vushtrria, studente në fakulltetin “Isa Boletini” dega “Teknologji ushqimore” në Mitrovicë, studente e shkëlyer, e cila krahas literaturës universitare i pëlqen të lexojë dhe literaturës filozofike, religjioze, psikologji etj etj.

Ndërsa ne ia bëmë vetëm një pyetje, A ËSHTË E VËRTETË QË MENDJET E ZBRAZËTA JANË ATO QË BËJNË MË SË SHUMTI ZHURMË, Egzona shprehu pikëpamjen e saj:

“Disa individ sa më të zgjuar që janë, sa më shumë që lexojnë libra të ndryshme janë edhe më arrogantë, më pak të dashur. Nganjëherë aty ku injoranca flet, intelegjenca heshtë. Por jo gjithmonë ai që heshtë do të thotë se është intelegjent”./revista vlera/.
There are 15 comments

Add yours

Post a new comment