WhatsApp Image 2022-10-31 at 1.01.11 PM

Ja Husejn

Spread the love

Ja Husejn

 

Bashkë me ty vjen dhe bekimi

Mendjen time ma gjallëron

Pas çdo gjëje vjen adhurimi

Edhe atëherë kur më mungon

 

Në sytë e mia bie veç shi

Sa herë t’kam n’mendime të mia

Ja Hysein je besnikëri

Gjithmonë të kam lutje t’mia

 

Rruga jote e ndriçuar

Jetës sonë I jep kuptim

Asnjëherë s’je I harruar

Për çdo plagë ti je shërim

 

Rreze drite që ngrohë gjithësinë

Ya Hysein mëshira ime

 

Ti që krijove dashurinë

Nëpër shekuj dhe mundime

Ti e di çka është trishtimi

Nëpër të çdo herë kalove

 

Edhe në këto ditë gëzimi

Zemrat tona i bashkove

Fjalët tua janë qiellore

Ya Hysein ti yll drejtësie

Veprat tua engjullore

Botëkuptim i kësaj mirësie

 

Argjira Ukimeri- Pedagoge