WhatsApp Image 2022-10-31 at 1.01.11 PM (1)

JA ALI

Spread the love

JA ALI

 

Ja Ali sot është pranvera

Udhèrrëfyes I jetës sonë

Ne të kujtojmë si çdo hera

Të bashkuar përgjithmoné

 

Ja Ali, është dita jote

Që na mbushë plotë mirësi

Ti je Drita e kësaj Bote

Ku çdo herë gjejmë Hirësi

 

Ti që din çka është dashnia

Sikur rrezet që lëshon dielli

Emrin tënd e mbanë dhe qielli

Të bekuar nga Perëndia

 

Ja Ali je dashuria ime

Të adhuroi natë e ditë

Je çdo herë krenaria ime

Çdo herë jetën Ti ma shndritë

 

Ty o Zot të qofsha falë

Që mbretëron në jetën tonë

Edhe atëherë kur nuk gjejmë fjalë

Je lumturia e kohës sonë

 

Argjira Ukimeri

Mr.sc. Pedagoge – Prizren, Mars 2022