26730811_246785479193302_8586761577915067033_n

Jam kjo që jam. Një femër e fortë dhe e guximshme!

Spread the love

S’jam aq e mirë, siq dukem, as e keqe sikurqë disa mendojnë. Kurrë s’do të jem ajo që të tjerët deshirojnë që une të jem. Jam aq e vetmuar, sa jeta më ka mësuar shumë.

Më kanë kritikuar keq pa arsye, më kanë urryer pa arsye, më kanë lënduar pa më dhënë shpjegim. Kam ndjerë dhimbje të tmerrshme, jam lënduar keq, por plagët Zoti m’i ka shëruar, e më ka ngritur përsëri në këmbë, akoma më të fuqishme. Duke ju falenderuar Zotit dhe çdo gjëje që Ai e ka vënë në jetën time, sot jam kjo që jam- Një femër e fortë, e guximshmevv
There are no comments

Add yours