18157699_1477290605656824_7845339116212471907_n

Lajka dhe xhelozia nuk janë veti të besimtarit; vetëm nëse për qëllim e ka kërkimin e diturisë.

Spread the love

Lajka dhe xhelozia nuk janë veti të besimtarit; vetëm nëse për qëllim e ka kërkimin e diturisë.

Janë katër qëllime të pabesimit: Kërkesa, frika, pakënaqësia dhe ndëshkimi (zemërimi).

Durimi është çelësi i arritjes së qëllimit; fundi i rezistimit është fitorja. Çdo dëshirë e ka kohën e vet të realizimit, caktimi (kader) e vë në lëvizje atë kohë.
There are no comments

Add yours