auto_dhimbje_koke1516829188-750×430

Lamtumirë dhimbjes së kokës pa ilaçe! Falë kësaj teknike

Spread the love

Më shumë se një herë ne mund të prekemi nga dhimbje koke të rënda ose migrenë të shkaktuar nga stresi, dhe një faktor tjetër mund të jetë dhe keq ushqyerja.

Fal teknikës së akupresionit , mund të hiqni dhimbjen e migrenës dhe qafës në një kohë të shkurtër. Metoda antike e akupresurës , e shpikur nga mjekët e Lindjes së Lashtë, do të bëjë mirë. Gjëja kryesore këtu është për të kryer masazh saktë dhe në pikat e duhura që lidhen me kokën.

Do të flasim për përfitimet e akupresionit për të lehtësuar dhimbjen e kokës. Ju do të eleminoni dhimbjen në vetëm 5 minuta pa ilaçe.
Teknika e vetëmasazhit dhe efektet pozitive të akupresurës njihen shkencërisht. Si praktikohet akupresura? Vetëm duhet të gjeni një pikë për një pozicion ku ndiheni rehat dhe të relaksuar.

Ja disa nga fushat kryesore për masazh dhe i japim fund dhimbjes së kokës menjëherë.

Pika Yintang

Dihet si syri i tretë, kjo pikë është midis vetullave, ku hunda takon ballin.
Duke masazhuar këtë pjesë ne zbehim lodhjen e brendshme dhe dhimbjen.

Pika Zan Zhu

Kjo pikë mund të vendoset sistematikisht në bazën e buzës së brendshme të vetullave.
Duke masazhuar përmes teknikës akupresurës, ju do të përmirësoni mprehtësinë e vizionit dhe do të zvogëloni sekrecionet e hundës tuaj.

Pikat Ying Xiang

Ju do të gjeni këto pika pranë hundës, të lidhura me sytë.Në këto pika masazhimi është i nevojshëm me këtë teknikë pasi ne qartësojmë shikimin duke zbehur dhimbjen e kokës.

Pikat Shuai Gu

Këto pika do të gjenden 3 centimetra nga flokët në anën e veshëve. Është shumë e lehtë për t’i gjetur, sepse do të shihni disa vrima të vogla. Duke e trajtuar këto pika, mund të lehtësoni dhimbje prapa kokës dhe tensionin e ngritur rreth qafës.

Teknika e akupresionit është shumë efektive në lehtësimin e llojeve të caktuara të dhimbjeve dhe zbehjen e dhimbjeve në çast.
Filloni ta përdorni këtë teknikë tani, akupresioni për të lehtësuar dhimbjen e kokës dhe siklet të tjera.
There are no comments

Add yours