m1

Macja e çuditshme e lindur me “dy fytyra” është rritur dhe është konvetuar në macen më të bukur të të gjitha kohërave…(FOTO)

Spread the love

Në përgjithësi, qëndrojmë larg nga njerëzit e quajtur me “dy fytyra”, por nuk ka asgjë më të admirueshme se një kotele me flokë dy tonesh. Kohët e fundit, fotografja profesionale e kafshëve, Jean-Michel Labat, mori kotelen e vogël të quajtur Narnia, një mace e admirueshme britanike Shorthair në shtëpi në Francë dhe fotot po bëjnë tituj në të gjithë internetin, shkruan gazeta ozoni.

 
Labati përkryer ka kapur pamjen unike të mace që ka lindur më 28 mars 2017 dhe krijuesi i saj, Stephanie Jimenez, menjëherë ra në dashuri me shikimin e saj të butë me sy blu.

Megjithëse shkaku i saktë i shfaqjes mbresëlënëse të kësaj kafshe të veçantë është i panjohur, macet e tjera me atë pamje misterioze njihen si kimra.

Një embrion i familjes së maces është një mace, qelizat e të cilave përmbajnë dy lloje të ADN-së, të shkaktuara kur dy embrione shkrihen.GAZETA OZONI.

Për më shumë shikoni fotot:
There is 1 comment

Add yours
  1. Cami Halısı Kayseri

    Thank you for great article. Hello Administ . Metropol Halı Karaca Halı Öztekin ve Selçuklu Halı Cami Halısı ve Cami Halıları Türkiye’nin En Büyük Cami Halısı Fabrikasıyız…


Post a new comment