ch3

Pulat më të bukura në botë, shikoni do të ju befasojnë!

Spread the love

italiani Matteo është një fotograf profesionist dhe ka qenë gjithmonë i hipnotizuar nga bukuria e zogjve. Megjithatë, në vitin 2013, ai vendosi të shkojë në kërkim të një gjeli, për ta përdorur si një kafshë në studion e tij të fotografisë në Milano. Ishte atëherë ai takoi Giorgion, një fermer që e ftoi atë në një ekspozitë aviane në qytet, shkruan gazeta ozoni.

Qëllimi ynë ishte të tregonim bukurinë që ka kjo kafshë në racave e tij më të ndryshme dhe që përfundojnë pa u vënë re nga shumë njerëz, sepse kur i shohin, ato tashmë përfundojnë në pjatat e tyre. GAZETA OZONI

Miku im dhe bashkëpunëtorja, Moreno, më ndihmoi në atë pasion e çmendur, siç donin, dhe filluam të marrim fotografi të qindra pula dhe gojëtarëve.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment