Rosa dhe të vegjëlit

Spread the love

Rosë është emri i zakonshëm për një numër të madh speciesh të familjes të shpendëve Anatidae, e cila përfshin edhe mjellmat dhe patat. Rosat janë kryesisht zogj ujorë, kryesisht më të vogla se mjellmat dhe patat, dhe mund të gjenden në ujë të freskët dhe ujë të detit.

Kjo video e shkurtër paraqet disa sekuenca të inçizuara të patave që ecin me të vegjëlit e tyre nëpër rrugë, dhe njerëzit kujdesen për to, mahnitëse!
There are no comments

Add yours