Tubthi i hollë (kateter) për kontrollin e gurëve

Spread the love

Ky aparat është një tubth i hollë (kateter) për kontrollin e gurëve.

Copëzat e gurit shpesh mund të mblidhen pa një shportë.

Kjo është një shportë kapëse hibride.

Kjo është projektuar për të kapur, ripozicionuar dhe hequr gurët me madhësi të ndryshme.

Prodhuar nga: Boston Scientific Urology Accordion Medical.

(Përktheu: redaksia e revistës “Vlera”)

 
There are no comments

Add yours