vandamme

Van Damme: Ndiqni shembullin e profetit Muhammed (Video)

Spread the love

Aktori i njohur i Hollyvoodit, Jean Claud Van Damme ka folur se si në një moshë të shtyrë ka aritur të ruajë fizikun dhe në përgjithësi shëndetin. e Si këshillë për këtë ka marrur jetën e Pejgamberit Muhamedit a.s.

Ju sjellim një insert nga video ku ka folur për këtë çështje:

https://www.youtube.com/watch?v=O4Sl1lXTc04&feature=youtu.be
There are no comments

Add yours