16e9b7537f84ee2e1d99dfce249e0e07

100 euro gjobë për ta që gjuajnë fishekzjarrë dhe petardë

Spread the love

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka nënshkruar urdhëresën për ndalimin e përdorimit të produkteve piroteknike në vendet e hapura publike, përkatësisht në tregje, rrugë dhe sheshe.

“Kjo ndalesë vlen për periudhën nga data 30 dhjetor 2017, deri më 3 janar 2018. Ata që veprojnë në kundërshtim me urdhëresën, do të gjobiten në shumën prej 100 eurosh”, thuhet në njoftimin e komunës së Prishtinës.

Për zbatimin e urdhëresës kujdeset Drejtoria e Inspekcionit.
There are no comments

Add yours