bcccc

British Corner Prishtina, ofron kurse të gjuhës angleze dhe qëndrim ditor…

Spread the love

BRITISH CORNER- Prishtina

Mban kurse të gjuhës Angleze të të gjitha niveleve.
Investo për ardhmëri, përfito lirim 15% deri më 30 shtator.
Në #BC gjuha Angleze, komunikimi, drejtshkrimi mësohet LEHT e SHPEJT.

Sepse, kemi :

– Mësues ekspert me metoda të avancuara.
– Literaturë studimore nga Anglia
– Teknologji më të re TABELA MAGJIKE – SMAT BOARD.
– Tek ne mësohet Anglishtja me theks Anglez.
– Ne mësojmë vetëm me aksent Britanez ( British accent)
– Ne kemi lirime për fëmijët nga një familje.

Kurset fillojnë nga data 1 Tetorë.

Regjistrimi është në vijim çdo ditë prej orës 12:00 deri në Ora 18:00 ( përveq të dielës) në Lokalet e Institutit “Naim Frashëri” – Prishtinë

AFËR PARKUT TË QYTETIT Rr. Rrustem Statovci nr. 25, përmbi ALBI MARKET 1 (kati i parë)

Kontakti: Inbox në FB ose 044 509 700 VIBER
043 509 700


Qendra Ditore në British Corner

British Corner –Qëndrim Ditor në kuadër të Institutit “Naim Frashëri “ , ofron shërbim për nxënësit e shkollave fillore nga klasa e parë deri në të pestën. Qëndrimi në British Corner nënkupton mësimin/përforcimin e koncepteve të mësuara në shkollë përmes aktiviteteve atraktive dhe kryerjen e detyrave të shtëpisë.

Qëndrimi Ditorë në British Corener ofron:
– Mjedis familjar dhe edukativë.
– Mësim plotësues dhe kryerjen e detyrave të shtëpisë.
– Mësimi me metoda të reja teknologjike – Smart Board (tabela magjike)
– Përvetësim njohurish dhe punë të pavarur
– Punime artistike dhe nxitje të imagjinatës
– Kreativitet dhe argëtim
– Nxënës model dhe plotë vlera.
– Ushqim të freskët .
– Kursin e gjuhës Angleze – FALAS

Ne garantojmë rezultate të shkëlqyera dhe sjellje shembullore të fëmiut tuaj.
Ne besojmë se çdo fëmijë është i veçantë andaj edhe programi ynë do të hartohet në bazë të nevojave dhe specifikave të fëmijës tuaj. Prandaj, British corner ka angazhuar psikolog shkollor si dhe mësese të gjuhës Angleze nga Kosova dhe Anglia

Qendra British Corner prindërve ia lehtëson jetën duke i ofruar siguri për fëmijët e tyre. Që Ju të keni një jetë pa stres dhe brenga njëkosisht të keni një punë të suksesshme, Qendra Ditore – British Corner merr përgjegjësinë e plotë që fëmija i juaj të ndihet i lumtur dhe më i shkathët nga fëmijët tjerë.
Regjistrimet janë në vijim, cdo ditë përveq të dielës, prej ores 12:00 deri 18:00 në objektin e Institutit Kërkimor Ndërkombëtar NAIM FRASHERI – Prishtinë
Adresa: Rrusftem Statovci nr. 25 – Afër Parut të Qytetit ( përmbi ALBI MARKET 1) Prishtinë.
Mob: Drejtoria 043/44 509 700 Menagjer, Profesoresha : 049 414 700
There are no comments

Add yours