Young arab muslim women working out in a Gym

Çfarë të veshin gratë muslimane në palestër (FOTO)

Spread the love

Islami nuk i kufizon gratë nga ushtrimet në palestër, në të vërtetë, të gjithë muslimanëve u kërkohet që të kujdesen për trupin e tyre, përmes ngrënies dhe stërvitjes së shëndetshme.

Megjithatë, gratë përballen me një sërë sfidash të veçanta, duke filluar nga veshja, e deri te problemet qe mund te sjell per grate stërvitja e lodhshme dhe e panderprere.

Fotot e mëposhtme japin sugjerime si mund të visheni në fitnes, dhe të ndjeheni rehat.

Young arab muslim women working out in a Gym
There is 1 comment

Add yours
  1. Cami Halısı Ağrı

    I really love to read such an excellent article. Helpful article. Hello Administ . Metropol Halı Karaca Halı Öztekin ve Selçuklu Halı Cami Halısı ve Cami Halıları Türkiye’nin En Büyük Cami Halısı Fabrikasıyız…


Post a new comment