d4

Daria Shallci, 3 vjeçarja, e cila flet rrjedhshëm gjuhën angleze dhe jo vetëm…(Foto)

Spread the love

Daria Shallci, vogëlushja 3 vjeçare, nga Vushtrria, e cila mund të flas gjuhën angleze shumë rrjedhshëm e lehtë. Ajo, gjithashtu ka talent për të luajtur piano, për të vizatuar, vallëzuar, e kënduar, shkruan revista vlera.

Daria, e vogël në moshë, por jo e pa zgjur, e nëse vazhdon të përkushtohet në këtë menyrë, pashmangshmërisht se pret një e ardhme e ndritur.

E natyrisht, meritorë për këtë janë dy prindërit e saj të mrekullueshëm, Arsim e Vlora Shallci, të cilët kujdesën fortë për mirëqenien e edukimin e vajzës së tyre.
There are no comments

Add yours