Black and Blue Summer Photo Life Quote Instagram Post (2)

DHJETË THËNIE TË MENÇURA (4)

Spread the love

Vazhdim

SHPATA

Shpata nuk vret njeri; ajo është mjet në duart e vrasësit”.

(Seneka, 4 p.e.s. – 65, filozof, burrështetas, dramaturg dhe shkrimtar satirik romak)

* * *

JETA E SHKURTËR

Jeta është shumë e shkurtër për të shpenzuar kohën duke lexuar një libër të keq”.

(James Joyce, 1882-1941, shkrimtar, novelist dhe poet irlandez)

* * *

DOBËSIA

Dobësia e sjelljes bëhet dobësi e karakterit”.

(Albert Einstein, 1879-1955, shkencëtar i njohur gjerman mbi relativitetin, nobelist në fizikë)

* * *

NDRYSHIMI

Ata që nuk mund të ndryshojnë mendjen e vet nuk mund të ndryshojnë asgjë”.

(George Bernard Shaw, 1856-1950, dramaturg, kritik, shkrimtar dhe aktivist politik, nobelist në letërsi)

* * *

SARKAZMA

Sarkazma është streha e fundit e njeriut modest dhe të moralshëm kur privatësia e shpirtit të tij shkelet dhunshëm”.

(Fyodor Dostoyevsky, 1821-1881, novelist, shkrimtar, eseist, gazetar dhe filozof i njohur rus)

* * *

BETEJA E HUMBUR

Një betejë është e humbur kur mendon se e ke humbur”.

(Jean-Paul Sartre, 1905-1980, filozof francez, dramaturg, novelist, aktivist politik dhe kritik letrar, nobelist në letërsi)

* * *

JETA

Jeta është përgatitje e gjatë për diçka që nuk ndodh”.

(William Butler Yeats, 1865-1939, poet i njohur irlandez, nobelist në letërsi)

* * *

FUQIA E MENDJES

Fuqinë e mendjes e ke ti, jo ngjarjet jashtë. Kupto këtë, dhe do të gjesh forcë”.

(Marcus Aurelius, 121-180, perandor romak, persekutues i krishterëve të hershëm)

* * *

BUKURIA

Parë nga larg, çdo gjë është e bukur”.

(Taciti, 56-120, senator dhe historian romak)

* * *

PASURIA

Pasuria është si uji i detit, sa më shumë njeriu pi aq më i etur bëhet; dhe e njëjta është e vërtetë për famën”.

(Arthur Schopenhauer, 1788-1860, filozof gjerman)

Vazhdon
There are 162 comments

Add yours
  1. ElmerDon

    Buy generic Levitra online [url=http://levitrav.store/#]Buy generic Levitra online[/url] Vardenafil price

  2. dip

    Please refer to Replace AMS filaments hub to install the motor on the filaments hub and assemble the AMS. • USB-C 6-Port Hub with M.2 SSD Slot.• M.2 SSD rubber fastener.• SSD heatsink screw and screwdriver.• User manual. Selain itu keamanan situs slot online Bonanza99 tidak perlu kalian pertanyakan lagi, karena kami menyiapkannya secara serius. Langkah utama yang dilakukan adalah lisensi resmi dari lembaga internasional seperti curacao sudah kami dapatkan bisa cek di chatgpt atau platform pencarian lainnya, sehingga permainan pada saat anda mainkan tentu sangat terasa adil tanpa adanya indikasi kecurangan ataupun penipuan. Alternatively, clearing the slots and power cycling may resolve as well. Press and hold the button to produce a solid yellow LED. Continue to hold until the yellow LED turns off. The slot should now be clear. Repeat with for the second slot.
    http://civiljusticemagazine.com/2020/09/26/no-charge-play-residential-salle-de-jeux-de-casino-home-sport-post-titles-online/
    Enjoy fun-filled gaming and the chance to reel in massive rewards when playing the best online slots in Canada. From new online slots with unique mechanics to games with million-dollar jackpots – play 13,000+ online slots for real money. The best online slots in Canada are easy to play, and you can start with bets as low as $0.01. If you’re ready to play online slots for real money, here are some simple steps to follow to help you get started: Note: If you’re in a state yet to legalize online casinos, you’ll see a list of top sweepstakes casinos, which are legal in most states (excl. WA, MI, NV and ID). All have casino-style games you can play for free or to redeem cash prizes. When you play free slot games online, you won’t be eligible for as many bonuses as you would if you played real money slots. We strongly recommend you check bonus terms and conditions because they vary widely and can involve complicated playthrough requirements.


Post a new comment