IMG_0582

Doli në shitje libri “Jasini me Shkronja Shqipe.

Spread the love

Jasini është sure e preferuar për begati dhe mbrojtje.
Jasini është në gjuhën arabe, shqipe me përkthim dhe në gjuhën arabe por me shkronja shqipe. Gjithashtu në fund të librit keni mësime të palexuara deri tani.
Librin mund ta gjeni në Shtëpinë Botuese “ Dielli pas Reve” në Prishtinë, ose ta porositni përmes e-mailit [email protected] dhe numrit te viber 044 142 .
Posta është gratis, çmimi i librit 2 Euro
Adresa: Shqëpia Botuese “ DIELLI PAS REVE” Rr. Rrustem Statovci 29 – Prishtinë.

********************************************. Revista Vlera BALLINA
Nr.24 viti 2017 muaji/ shtator / tetor

There are no comments

Add yours