Bucket-List-Kjergabolten-boulder-Kjeragbolten_Norway_By_Paul_Edmundson.jpg.1200x800_q85_crop (1)

Guri që qëndron pezull, mes dy faqeve shkëmbore

Spread the love

Një masë e madhe guri që qëndron pezull mes dy mureve shkëmbore të zinxhirit të maleve Kjerag në Norvegji, po tërheq vëmendjen e alpinistëve më të apasionuar të maleve.

Janë të shumtë ata persona, që vendosin të sfidojnë hapësirën, në një lartësoi prej rreth 1 mijë metrash dhe kjo, vetëm për të bërë një fotografi mes dy mureve shkëmborë.

Guri është quajtur Kjeragbolten,

Frika qëndron në rrezikun për të rënë poshtë dhe kjo vetëm si pasojë e dëshirës së shfrenuar për të bërë fotografi dhe për të shijuar një pamje të mrekullueshme.

Erërat e forta dhe vështirësia që qëndron në hipje, shton akoma më shumë adrenalinën dhe rrezikun për të ndërmarrë këtë veprim.
There are no comments

Add yours