27857904_1819116531495583_4095999943524546802_n-3

Mos e le pa e dëgjuar këtë ilahi të Merita Burrnikut dhe Armend Beqirit …(VIDEO)

Spread the love

Para pak ditësh çifti patë paralajmruar fansat për këtë projekt të punuar me përkushtim të madh. Ata realizuan një ilahi të mrekullueshme. Shikojeni videon e mëposhtme:

https://www.youtube.com/watch?v=f317cTyI–A&feature=share
There are no comments

Add yours