IMG_3406-1200×630

Myslimanët amerikanë janë më të arsimuarit dhe më bamirësit në ShBA

Spread the love

Myslimanët amerikanë janë më të arsimuarit, më bamirësit më vullnetarët në SHBA.

Hulumtimi i tyre tregon që 74% të myslimanëve vendas kanë kryer të paktën disa ose më shumë kolegje. Afër 5 % kanë diplomë doktorate Ph.D transmeton ekuilibër.

62% të qytetarëve myslimanë kanë marrë pjesë në aktivitete vullnetare ose kanë dhuruar donacione për këto aktivitete ./ekuilibër/
There are no comments

Add yours