matura-640×364

Nesër pjesa e dytë e Testit të Maturës

Spread the love

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka njoftuar se nesër e organizon Provimin e Maturës 2017, afati i qershorit, pjesa e dytë, për rreth 25 mijë maturantë sa ka këtë vit Kosova.

Komisioni Qendror i Maturës njofton se, provimi do të mbahet në 200 qendra testimi në gjithë vendin, ndërsa për mbarëvajtjen e këtij procesi janë të angazhuar rreth 2100 administrues dhe rreth 600 komisionerë.
Pyetjet në pjesën e dytë të provimit janë nga lëmia profesionale.
There are no comments

Add yours