17903347_1458407667545118_6442935576883498297_n

Pishtaret e emancipimit të femrës shqiptare në Kosovë

Spread the love

Pishtaret e emancipimit të femrës shqiptare në Kosovë

Melihate Ajeti, Lajde Sopi, Meserete Qavolli, Mysherefe Preka, viti 1952.

Pishtare të emancipimit të femrës shqiptare në Kosovë, sfiduese të paragjykimeve të kohës, legjenda të kulturës dhe artit. Ato i prin lokomotivës për emancipim dhe shkollim të femrës shqiptare në Kosovë dhe viset tjera shqiptare jashtë Shqipërisë. Respekt jetës dhe veprës së këtyre zonjave të mëdha
There are no comments

Add yours