25627316_2099547136939861_2043888681_n

Revista VLERA, 4 vite në treg…

Spread the love

Revista VLERA, daton që nga viti 2013, dhe që nga atëherë ka botuar më se 25 nr. gjithsesj.

Revista VLERA ka mbi 50,000 lexues të rregullt në rrjetet sociale facebook dhe instagram përgjatë një jave. dhe është duke u shkarkuar dhe vizituar rregullisht në formatin PDF. Revista është sezonale., 1.500 kopje të shtypura dhe shprndahet në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Serbi dhe në diasporë (Francë, Gjermani dhe Zvicërr).
There are 18 comments

Add yours

Post a new comment